NAGRADNA IGRA



 
Poklanjamo mobitel Nokia 6700 slide
Ljeto stiže, vrijeme je da se aktivirate! Budi aktivna na neon.com.hr portalu i nagradit ćemo te Nokia 6700 slide mobitelom.



Neon. i Nokia pripremili su predivan poklon kao nagradu za vašu aktivnost na našem portalu. Nokia 6700 slide novi je klizni model s kamerom od 5 megapiksela, autofokusom i dvostrukom LED bljeskalicom. Pogledajte samo te boje!
Nokia 6700 slide omogućava lako povezivanje na web i društvene mreže, kao i posjećivanje neon. portala, a tu je i glazbeni player i FM radio za sate zabave.

Što trebate raditi kako bi osvojile ovu divnu Nokiju?
Prije svega, registrirati se na neon. portalu i imati svoj profil. Molim lijepo, profil treba biti uredno popunjen, s fotkicom i svim osnovnim podacima. Nakon toga samo trebate uživati u svemu što neon. ima za ponuditi:čitajte tekstove, komentirajte ih, lajkajte, pošaljite ih prijateljima. Iskoristite mogućnosti svojeg neon. profila:mijenjajte statuse, komunicirajte s drugim članovima, pišite blog, postajte video i fotografije, ispunite svoj foto-album…
Neće škoditi ni ako nas lajkate na Facebooku i pratite na Twitteru, te dijelite linkove na naš sadržaj svojim prijateljima – sve ćemo uzimati u obzir prilikom odluke kome ćemo dodijeliti Nokiju.
Naravno, neće biti dovoljno samo naštancati gomilu besmislenih komentara i blog postova – dapače, to može biti siguran put u diskvalifikaciju. Ne želimo "spamanje", želimo iskreno i dobronamjerno sudjelovanje.
O tome tko će ponijeti titulu najaktivnije i za to dobiti ovaj vrijedan poklon odlučivat će neon.com.hr redakcija i to krajem ovog mjeseca, a mobitel Nokia 6700 slide u najzaslužnije će ruke stići tijekom lipnja.